2DEHANDSWAGENS EN BESTELWAGENS MET GARANTIE | OVERNAME & FINANCIERING | ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

OVERNAME - FINANCIERING - GARANTIE

CL Cars heeft mooie 2dehandswagens te koop, maar we helpen je ook graag verder als je een wagen hebt die je wil overlaten, en met een financiering om je wagen te kopen op afbetaling (Let op, geld lenen kost ook geld).

Overname

U wil een wagen kopen bij CL Cars en uw huidige wagen overlaten, of uw wagen gewoon te koop aanbieden aan ons? In dat geval kan u best even langs komen, of bijgaand formulier invullen.

We bieden u immers steeds een marktconforme overnameprijs. Leeftijd, kilometerstand en de staat waarin de wagen zich bevindt spelen uiteraard een belangrijke rol in de waardebepaling.

Daarom is het van belang dat we zo veel mogelijk info over de wagen krijgen, ook gedetailleerde foto's.

Overnameformulier


Cl Cars Sint-Truiden, overname

Financiering

Een wagen op afbetaling kopen? Dat kan zeker bij Cl Cars. Wij werken met een erkende financieringsinstelling hiervoor. Wij zijn kredietbemiddelaar.

U kan de aanvraag doen bij ons direct, mits het voorleggen van enkele documenten zoals loonbrief en identiteitskaart. Afbetalingen kunnen al dan niet met voorschot, onder voorbehoud van de goedkeuring van uw dossier natuurlijk.

U kan ook in de wagenlijst zoeken op prijs/maand, en zo de wagens bekijken die in aanmerking komen voor uw budget.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Bekijk ons aanbod


Cl Cars Sint-Truiden, financiering

(verlengde) garantie

Is er in die periode en technisch probleem, dat nog niet gekend was bij de aankoop? Neem contact op, wij herstellen het voor u.

Dit kan ook bij een lokale dealer (na akkoord).

Bij CL Cars krijgt u op elke wagen 12 maanden wettelijke garantie. Er is ook de mogelijkheid, mits betaling, om de garantie te verlengen, met assistance.
contacteer ons


Cl Cars Sint-Truiden, verlengde garantie
Contacteer ons Overnamevoorstel